.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
توزیع "من روحانی هستم" بدون مجوز بود

وزیر دادگستری گفت: سی دی "من روحانی هستم" بدون اجازه از مراجع قانونی توزیع و تکثیر شد.

به گزارش شمال نیوز به نقل از مهر، حجت الاسلام  پور محمدی در جمع خبرنگاران در خصوص فهرست بدهکاران بانکی اظهار داشت: ما هنوز در وزارت دادگستری روی این لیست کار نکرده ایم و گزارش را هم از دادستان کل نگرفته ام.

خبرنگاری پرسید؛ دادستان تهران گفته که از معاونت حقوقی دولت خواسته اند که موارد اختلافی سی دی "من روحانی هستم" را برای بررسی اعلام کنند. در این زمینه اقدامی شده است؟ که پورمحمدی در پاسخ گفت: به هر حال مواردی در این سی دی مطرح است که با واقعیت ها تطبیق داده نمی شود. از سوی دیگر توزیع و تکثیر آن بدون اجازه از مراجع قانونی بوده است. مصادیق خلافش را مطلعین تاریخی باید بگویند. دادستانی می تواند به این قضیه ورود پیدا کند.

خبرنگار دیگری پرسید؛ شما مسئول کمیته پیگیری بند 350 اوین هستید. نتیجه تحقیقات این کمیته به کجا رسید؟ که پور محمدی در پاسخ اظهار داشت: چنین کمیته ای به این معنایی که می گویید نبوده است.به هر حال مقامات قضایی زندان باید پاسخ روشن را بدهند. گزارشاتی در این باره تهیه می شود و مکمل هایش نیز آماده و تهیه خواهد شد.

وزیر دادگستری درباره دفاعیات اسماعیلی در خصوص بند 350 اوین نیز گفت: به هر حال توضیحاتی داده شده و اگر ادعایی خلاف آن هم باشد طبعا باید از رئیس جدید سازمان زندان ها سئوال شود و اطلاعات تکمیلی را بفرستند. /250


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.007 seconds.